• ZŠ Partizánska = inkluzívna škola

            4. 4. 2024

            Už aj naša škola pracuje s klávesnicou HandCubeKeys, ktorú sme získali prostredníctvom financovania cez projekt Podpora digitálnej transformácie vzdelávania. Pomocou tejto unikátnej klávesnice môžu špeciálni pedagógovia školy a školský psychológ u detí so špeciálnymi vzdelávacími potrebami ako sú deti s autizmom, NKS, deti s ľahkou mentálnou zaostalosťou i u detí s poruchami učenia rozvíjať jemnú motoriku, ortomotoriku, komunikačné a sociálno-emocionálne zručnosti. 
            Práca s klávesnicou HandCubeKeys je pre našich žiakov so ŠVVP, ale i intaktných žiakov veľmi príťažlivá. Pri práci s ňou si môžu hravou a zábavnou formou precvičiť a rozvíjať svoje  komunikačné schopnosti, jemnú motoriku, matematické zručnosti, rozvíjať fonematické uvedomovanie hlások v slove, sociálno-emocionálne zručnosti a mnoho ďalších a ďalších schopností. 
            Ďakujeme hlavne autorke klávesnice HandCubeKeys Bc. et. Bc. Diane Gerbocovej a pánovi Ing. Ľubošovi Belavému za ich ochotu a empatický prístup pri vysvetľovaní, prezentovaní a zácviku pri osvojovaní si zručností pri práci s klávesnicou. Práca s klávesnicou je pre naše deti na škole, ale aj pre pedagógov veľká zábava a deti  sa tešia na každú vyučovaciu hodinu alebo intervenciu, kde budú s klávesnicou pracovať, trénovať a učiť sa.

            Ďakujeme!
            špeciálne pedagogičky ZŠ Partizánska Bánovce nad Bebravou

        • Elektronická prihláška do 1. ročníka
          • Elektronická prihláška do 1. ročníka

            2. 4. 2024

            Milí rodičia budúcich prváčikov,
            na základe usmernenia MŠVVaŠ SR a aj z dôvodu efektívnejšej administrácie sme pre vás pripravili elektronickú prihlášku do 1. ročníka pre školský rok 2024/2025. Vyplnením prihlášky máte možnosť zaregistrovať Vaše dieťa na plnenie povinnej školskej dochádzky v našej škole.

            Kliknutím na odkaz nižšie budete presmerovaní priamo na miesto, kde môžete prihlášku vyplniť z pohodlia domova. Prosíme Vás, aby ste elektronickú prihlášku vyplnili čo najpresnejšie, s použitím diakritických znamienok. Správnym vyplnením údajov urýchlite registráciu a spracovanie osobných údajov Vašich detí. 

            Rodičia ktorí nemajú možnosť vyplniť elektronickú prihlášku, vypíšu prihlášku v listinnej podobe priamo v škole počas oficiálneho konania zápisu.

            Ďakujeme za prejavenú dôveru.

    • Kontakty

      • Základná škola, Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou
      • Kancelária školy: 038/760 3424; Riaditeľ školy: 0908 752 511
      • Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou Bánovce nad Bebravou Slovakia
      • Vedúca školskej jedálne: 038/760 3862
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje