• Strieborné gymnastky a gymnasti

            10. 5. 2024

            V utorok 7.5.2024 sa naše gymnastky a gymnasti zúčastnili regionálneho kola A - Gymnastický štvorboj dievčat a chlapcov v Handlovej (ZŠ Morovnianska). Gymnastické zručnosti úspešne prezentovali: Ďuračková Diana Zara, Hanková Ema, Pašková Paulína, Valachová Vanda, Žiklová Ariana, Divéky Alex, Kubričan Adam, Látkoczy Marko, Lobotka Martin, Mišák Martin. Po zrátaní všetkých bodov sme sa umiestnili na 2. mieste. Dievčatá a chlapci podali krásne a snaživé výkony. V jednotlivých zostavách nás porotkyne regionálneho kola pochválili a uznali natrénované výkony našich detí. Všetkým srdečne gratulujem a ďakujem za krásnu reprezentáciu školy. 

          • Fandili sme futbalistkám

            10. 5. 2024

            V piatok 03.05.2024 sa na futbalovom ihrisku MFK Spartak v Bánovciach nad Bebravou uskutočnil prípravný medzištátny zápas medzi mladými futbalistkami do 15 rokov zo Slovenska a Česka. Slovenským dievčatám sa darilo, k čomu prispela aj výborná fanúšikovská kulisa.

          • Okresné kolo Slávika Slovenska 2024

            6. 5. 2024

            Dňa 3.5.2024 sa speváčky našej školy zúčastnili okresného kola speváckej súťaže Slávik Slovenska 2024 v ZUŠ v našom meste. Spevácka súťaž je založená na speve výlučne ľudových piesní. V prvej kategórii súťažila naša malá prváčka Lucia Múdra z 1.A a získala 3. miesto, v druhej kategórii spievala Sabína Kňazeová zo 6.B  a umiestnila sa na 2. mieste a krásne zaspievala aj Katarína Kovalíčková zo 7.C. Všetkých dievčatám veľmi pekne ďakujeme za účasť v okresnom kole, za ich snahu a hlavne chuť spríjemniť si svoj čas spevom.

          • Deň Zeme

            2. 5. 2024

            Rok čo rok sa deti a vyučujúci našej školy zapájajú do úpravy a upratovania areálu školy. Takto si pripomíname sviatok Dňa Zeme. Je už zvykom, že sa areál školy zveľaďuje priebežne počas celého školského roka, ale sme radi, že sa môžeme stretnúť vonku všetci spolu a stráviť tak trošku pracovité dopoludnie. Deti sa pustili do práce naozaj s chuťou, čo bolo vidieť aj na výsledku. Pohrabali ihličie, lístie, pozametali chodníky, vysadili kvety, upratali zástavku SAD, pozbieral odpadky aj mimo školy, zveľadili a kvety vo vnútorných priestoroch školy, upravili bylinkovú špirálu... Práce bolo neúrekom. Výsledok ich snaženia je naozaj viditeľný. Ďakujeme všetkým deťom a vyučujúcim za ich vynaloženú námahu, aby sme sa v našej škole mohli cítiť naozaj ako „doma“.   

      • Kontakty

        • Základná škola, Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou
        • Kancelária školy: 038/760 3424; Riaditeľ školy: 0908 752 511
        • Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou Bánovce nad Bebravou Slovakia
        • Vedúca školskej jedálne: 038/760 3862
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje