• Prvácka olympiáda

            2. 10. 2023

            Tradičnou aktivitou pre deti prvého ročníka je zábavné športové súťaženie „Prvácka olympiáda“. Takouto formou prijímame našich prvákov do veľkej rodiny žiakov Základnej školy Partizánska. „Veľkáči“, tentoraz deviatačky, v rámci aktivít ŠKD pripravili päť športových disciplín: beh cez prekážky, skok do diaľky, slalom, štafeta, hod na cieľ. Prváci súťažili, druháci im držali palce a tak sme prežili za krásneho počasia pekné súťaživé odpoludnie na krásnom školskom dvore našej školy. Za svoje výkony dostali, ako inak, zlaté medaily od svojich vychovávateliek.

        • Informácie k platbe za stravu prostredníctvom EduPage
          • Informácie k platbe za stravu prostredníctvom EduPage

            29. 9. 2023

            Milí rodičia, zákonní zástupcovia,
            ako sme Vás prednedávnom informovali na plenárnom ZRPŠ, od mesiaca október 2023 prechádzame na bezhotovostné úhrady za stravu prostredníctvom modulu PLATBY v EduPage. Každému dieťaťu záväzne prihlásenému na stravovanie v školskom roku 2023/2024 je vytvorený platobný predpis, ktorý sa Vám zobrazí:
            a) v module KOMUNIKÁCIA/Platby - ak platby zobrazujete cez webovú stránku,
            b) v module PLATBY - ak si platby prezeráte v mobilnej aplikácii EduPage.

            Základné informácie k modulu PLATBY pre rodičov nájdete tu, ale aj v priložených odkazoch.

            Mesačný predpis na stravu je 5 € (obed), 23 € (obed + desiata). Platí sa preddavkovou platbou do 20. dňa v danom mesiaci (t.j. v októbri na mesiac november,..). Pokiaľ nevyužijete túto formu platby a budete platiť priamo z banky je potrebné zadať do poznámky meno, priezvisko a triedu dieťaťa. Odhlasovanie zo stravy bude od 1.10.2023 možné len v systéme Edupage do 13.30 hod jeden deň vopred. Zároveň Vás upozorňujeme, že dotovaná strava je viazaná na školskú dochádzku (keď dieťa nie je v škole a  nemá odhlásenú stravu, tak sa mu odčítava plná suma jedla zo zábezpeky). V prípade jej minutia Vás vyzveme na jej opätovné uhradenie.
            Prosíme Vás o dôsledné dodržiavanie dátumu platby, vždy do 20. dňa v mesiaci.

            Platby za stravu na mesiac september a október 2023, ktoré už boli uhradené iným spôsobom ako cez EduPage, budú postupne pripísané k Vášmu účtu (kredit).

            V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.

            Ďakujeme za porozumenie.

          • Po stopách SNP

            13. 9. 2023

            Každoročne si v našej škole pripomíname jednu z najväčších udalostí novodobých dejín Slovenska - Slovenské národné povstanie. 8. septembra navštívili žiaci so svojimi učiteľmi pamätné miesta nášho regiónu Jankov vŕšok, pamätník na Cibislavke, cintorín, či pamätník v Zlatníkoch, kde si pietnymi spomienkami uctili pamiatku padlých počas SNP.

        • Platby v ŠKD po novom
          • Platby v ŠKD po novom

            2. 9. 2023

            Milí rodičia, zákonní zástupcovia,
            ako sme Vás prednedávnom informovali, od nového školského roka 2023/2024 ukončujeme platbu poplatkov za pobyt dieťaťa v ŠKD v hotovosti a prechádzame na bezhotovostné úhrady prostredníctvom modulu PLATBY v EduPage. Každému dieťaťu prihlásenému na pobyt v ŠKD je vytvorený platobný predpis, ktorý sa Vám zobrazí:
            a) v module KOMUNIKÁCIA/Platby - ak platby zobrazujete cez webovú stránku,
            b) v module PLATBY - ak si platby prezeráte v mobilnej aplikácii EduPage.

            Základné informácie k modulu PLATBY pre rodičov nájdete tu, ale aj v priložených odkazoch.

            Poplatok za ŠKD sa platí mesačne v sume 15,00 €. V prípade, že chcete uhradiť naraz viac mesiacov, postupujte, prosím, podľa návodu.

            V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať. Vieme, že platby online sú pre väčšinu z Vás novinkou a nie všetci budete vedieť platby zrealizovať. Sme tu pre Vás.

            Ďakujeme za pochopenie.

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024

            1. 9. 2023

            Milí rodičia, milí žiaci, 
            oznamujeme Vám, že slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024 sa uskutoční dňa 4.9.2023 (pondelok) o 8:00 hod. na nádvorí školy. Pre vstup žiakov do školy bude prístupný hlavný vchod. 

            Žiaci 2. - 9. ročníka sa sústredia v čase od 7:30 do 7:45 v kmeňových triedach s triednymi učiteľmi. Žiaci 1.ročníka spolu so zákonnými zástupcami sa sústredia v čase od 7:45 do 7:55 na nádvorí školy.

            V prvý deň školského vyučovania bude obed vydávaný v čase od 10:00 do 11:30, desiata sa nevydáva.

            Školské vyučovanie v prvý deň bude do 11:10. Školský klub detí bude v prevádzke od 6:00 do 16:00.    

            Rodičia prvákov a nových žiakov môžu žiakov sprevádzať pri rannom nástupe do školy a odchode žiakov zo školy.

            Zaradenie žiakov do tried v prvom a piatom ročníku je umiestnené vo vestibule školy.

            Vyučovanie podľa platného rozvrhu hodín začne v stredu 6.9.2023.

        • Oznam vedúcej ŠJ k platbám za stravu
          • Oznam vedúcej ŠJ k platbám za stravu

            22. 8. 2023

            Vážení rodičia, 
            informácie o úhrade poplatkov za stravu od 1. septembra 2023 sú zverejnené na webovej stránke školy v záložke O ŠKOLE/Školská jedáleň (alebo v odkaze nižšie). Poplatky za stravu za mesiac september 2023 je potrebné uhradiť najneskôr do 25. augusta 2023 na účet školskej jedálne SK19 5600 0000 0006 6653 0008. 
            Do poznámky pre prijímateľa prosíme uviesť priezvisko a meno žiaka. Tí, ktorí máte na stravu prihlásených viac detí - súrodencov, môžete poplatok za stravu uhradiť jednou sumou.

            1.stupeň: 
            desiata - 18,00 €/mesačne
            obed - 5,00 €/mesačne
            desiata + obed: 23,00 €/mesačne

            2. stupeň:
            desiata - 18,00 €/mesačne
            obed - 5,00 €/mesačne 

            desiata + obed: 23,00 €/mesačne

            Spôsob úhrady príspevku na stravovanie:
            Príspevok na stravovanie zákonný zástupca žiaka uhrádza mesiac vopred spolu so zábezpekou 30,00 € (na mesiac september 2023 najneskôr pripísaná platba 25. augusta 2023, na mesiac október 2023 najneskôr do 22. septembra 2023,...) na účet školskej jedálne SK19 5600 0000 0006 6653 0008 s uvedením mena a priezviska žiaka a triedy žiaka v poznámke.

            Žiak má nárok na dotáciu na obed za splnenia týchto podmienok: žiak sa zúčastní výchovno – vzdelávacieho procesu a odoberie stravu. V prípade neodhlásenia žiaka zo stravy počas jeho neprítomnosti v škole, sa mu odčíta zo zábezpeky plná suma hodnoty jedla.

            Príklad:
            Žiak, ktorý sa prihlásil len na obed, zaplatí do 25. augusta 2023 sumu 35,00 € (30,00 € zábezpeka + 5,00 € réžia), a potom každý nasledujúci mesiac zaplatí už len 5,00 € (réžia).
            Žiak, ktorý sa prihlásil na obed aj desiatu, zaplatí do 25. augusta 2023 sumu 53,00 € (30,00 € zábezpeka + 5,00 € réžia + 18,00 € desiata), potom každý nasledujúci mesiac zaplatí už len 23,00 € (18,00 € desiata + 5,00 € réžia).
            Žiak, ktorý sa prihlásil len na desiatu, zaplatí do 25. augusta 2023 sumu 18,00 € a potom každý ďalší mesiac vždy 18,00 €. 

            Za pochopenie ďakujeme.

          • Rozlúčka našich deviatakov

            4. 7. 2023

            Čas nezadržateľne plynie a preto dňa 29.júna nadišla chvíľa rozlúčky našich deviatakov... Slávnostne oblečení sa všetci zhromaždili v jedálni školy, kde boli pozvaní aj všetci vyučujúci a ostatní zamestnanci školy. Po rozlúčkových príhovoroch riaditeľa školy PhDr. Jána Lobotku, triednej učiteľky Renáty Bátorovej a žiakov Lenky Dolinskej a Riša Adamku, nasledovala spoločne zaspievaná pieseň od skupiny Tublatanka. Touto piesňou sa žiaci dôstojne rozlúčili so školou. Po tejto oficiálnej časti sa na vonkajších ihriskách školy odohrali zápasy vo volejbale a futbale žiakov s našimi učiteľmi. Zápasov sa zúčastnili žiaci, ktorí navštevovali predmet Športová príprava a pred zápasmi si z rúk riaditeľa školy prevzali absolventské listy. Super športovú atmosféru dotvárali ostatní žiaci ako skvelí fanúšikovia. Tento deň sme si všetci naozaj užili.

          • Tradičná olympiáda 1.stupňa

            3. 7. 2023

            26.jún patril na našej škole tradičným Olympijským hrám 1.stupňa. Od rána pobehovali po škole nedočkaví športovci, ktorí boli pripravení podať tie najlepšie výkony vo svojej disciplíne. Každý sa snažil ako najlepšie vedel a všetci boli odhodlaní zvíťaziť. Najlepší z najlepších sa potom postavili na stupienok víťazov a získali krásnu medailu. Všetkým žiakom, nielen víťazom, gratulujeme a ďakujeme im za ich športové nadšenie a úžasné výkony.  

          • Oliver Gajdošík ocenený primátorom mesta

            29. 6. 2023

            Dňa 28.6.2023 sa konala v priestoroch sobášnej siene v Bánovciach nad Bebravou slávnosť oceňovania žiakov základných a stredných škôl v školskom roku 2022/2023. Naša škola na toto krásne a vzácne ocenenie vybrala nášho mladého a veľmi šikovného žiaka z 5.B triedy, OLIVERA GAJDOŠÍKA. Oliver sa počas tohoto školského roka zapojil do viacerých súťaží – matematických, geografických, hudobných podujatí, kde vždy zahviezdil a umiestnil sa na popredných miestach. Jeho posledným a najväčším úspechom bola astronomická súťaž – celoslovenské kolo, kde si vybojoval úžasné 2. miesto. Z rúk primátora nášho mesta Ing. Róberta Gašparíka si prezval ocenenie za najlepšieho žiaka školy, čo si aj naozaj zaslúži. Oliverkovi gratulujeme k jeho úspechom a ďakujeme za úspešnú reprezentáciu našej školy.

          • Matematický KLOKAN

            29. 6. 2023

            A máme tu jún. V tomto mesiaci prichádzajú na ZŠ oficiálne výsledky zo súťaží od Talentídy n.o. Na našej ZŠ písali žiaci obľúbenú matematickú súťaž MATEMATICKÝ KLOKAN. Vyskúšali si, čo je to test a odpoveďový hárok. Bola to veľmi dobrá príprava na testovania, ktoré ich budú čakať v ďalších ročníkoch. Z hojného počtu detí od prváčikov až po žiakov druhého stupňa sa najúspešnejšími riešiteľmi s najväčším počtom získaných percent stali:  prváci - Berky Lukáš, Valach Hugo, Žarnovský Michal  a Antala Samuel, tretiaci - Vácval Erich a Bronišová Barbora a nakoniec si výborne počínali aj štvrtáci, z ktorých najviac percent získali - Hnát Adam a Klieštinec Michal. Všetkým úspešným gratulujeme! Ostatným účastníkom vyjadrujeme pochvalu za odvahu zúčstniť sa tejto zaujímavej súťaže.

    • Kontakty

      • Základná škola, Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou
      • Kancelária školy: 038/760 3424; Riaditeľ školy: 0908 752 511
      • Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou Bánovce nad Bebravou Slovakia
      • Vedúca školskej jedálne: 038/760 3862
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje